Nyheder4. september 2014

Christopher erstatter syg Lukas Graham

Tre kunstnere erstatter sygemeldt Lukas Graham
Af af
Christopher, Clemens og Dúné afløser Lukas Graham.
Christopher, Clemens og Dúné afløser Lukas Graham.
 Foto: All Over PressDa daværende udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen i 1993 gik af sammen med resten af Schlüter-regeringen blev Ellemanns arbejdsopgaver fordelt ud på hele tre ministerier i Poul Nyrup Rasmussens regering.

LÆS OGSÅ: Kom i seng med Christopher

Noget lignende er overgået sangeren Lukas Graham, der på grund af sygdom har måttet melde fra til fredagens "HjørringLive"-arrangement i det nordjyske.

LÆS OGSÅ: Christopher: - Her er min dobbeltgænger

Han skulle have sunget for Hjørring og oplands ungdom sent fredag eftermiddag som afslutningen på en festlig dag for byens unge fra 10. klassetrin og opefter.

Men selv om de unge må undvære "Mama Said" og andre Lukas Graham-hits, må man sige, at arrangørerne har handlet hurtigt og fundet flot erstatning for den sygdomsramte sanger.

Det er nemlig lykkedes at få både Christopher, Clemens og Dúné til at optræde for Hjørrings ungdom, skriver nordjyske.dk.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham takker nej til millioner

- Vi er stolte over med så kort varsel at kunne præsentere HjørringLives gæster for hele tre musiknavne i stedet for et, siger projektleder Dorte Reinholdt fra Hjørring Kommune til nordjyske.dk.

Der ventes flere tusinde unge til HjørringLive, og har man købt billet til koncerten med Lukas Graham giver den adgang til koncerten med Christopher, Clemens og Dúné.

Sponsoreret indhold