Nyheder11. september 2015

Christopher afviser oralsex

Man kan sagtens analysere ”Tulips” til at handle om oralsex, medgiver popstjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/festroskilde61.jpg
 Mikael Rieck

I wanna kiss your TULIPS
You got me feeling, got me feeling scandalous
The way your flower blooms for me it's dangerous
With your pink crush velvet touch
I can't get enough,
Girl you know I love TULIPS

Linjer som disse fik sexolog Joan Ørting til at vurdere, at Christophers sang “Tulips” i virkeligheden handler om oralsex.

- Christopher synger om oralsex. Han føler det helt klart som en gave at gå ned mellem benene på en kvinde. Når han synger om at få lov til at give oralsex, vil der sidde masser af kvinder og tænke ”gid det var mig, sagde Joan Ørting til SE og HØR.

Den fortolkning har Christopher nu selv forholdt sig til. Han fastholder, at sangen handler om at sige undskyld, men han kan godt se koblingen til oralsex.

- Man kan godt analysere teksten og få nogle andre betydninger. Oralsex er godt analyseret. Det er flot arbejde, siger Christopher til Metroxpress.

En udbredt opfattelse er, at mænd tænker på sex hvert syvende sekund. ”Tulips” varer tre minutter og 27 sekunder – altså skulle Christopher tænke på sex i omegnen af 30 gange i løbet af sangen. De fleste eksperter mener dog, at den antagelse er alt for høj. Et mere troværdigt studie fra Ohio State University har vurderet, at unge mænd tænker på sex omkring 19 gange om dagen.

Vi kan dog sagtens forstå, hvorfor Christopher kan blive fristet til at tænke på sin lækre kæreste hvert syvende sekund. Se hvorfor i galleriet her

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold