Nyheder15. marts 2016

Jubii! Christopher afslører albumtitel og udgivelsesdag

Om ikke så længe kan vi endnu engang lytte til Danmarks ukronede popprins – i midten af april udkommer Christopher nemlig med sit tredje album
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christopher_1.jpg
 (Foto: All Over)

Er du vild med Christopher? Og er du en af mange, der glæder dig til at høre nye sange fra den populære popprins?

Ja, så er der godt nyt!

For Christopher har netop afsløret, at hans næste album – hans tredje – udkommer 15. april.

Albummet får titlen ”Closer”, og indeholder Christophers egne historier, fortæller han ifølge GAFFA:

– Det, man hører på "Closer", er mine historier. Det er her, jeg er nu. De nye sange er fulde af mod på livet, og det er sange, som er vigtige for mig. Albummets titel, "Closer", hænger sammen med den udvikling, jeg har været igennem. Jeg er kommet tættere på mig selv og tættere på, hvor jeg gerne vil hen med min musik. Closer er den ærligste og mest personlige plade, jeg endnu har lavet, og teksterne vil give lytterne mulighed for at komme helt tæt på mig, siger Christopher ifølge GAFFA.

Det nye album ”Closer” har allerede født to hitbaskere: Både ”Tulips” og ”Limousine” er således strøget til tops på de forskellige hitlister – førstenævnte er endda blevet streamet hele 11 millioner gange på Spotify, mens ”Limousine” for nyligt har haft æren af at ligge i top i Kina.

Christopher debuterede i 2012 med sit album "Colours". To år efter udgav han ”Told You So". Og nu er tredje album så altså på trapperne.

Se billederne af den charmerende sanger herunder:

Billeder af Christopher (med og uden kærester)

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_11.png
 (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold