Christina Sederqvist er blevet lesbisk

43-årige Dorthe fejdede benene væk under 40-årige Christina Sederqvist, der ikke havde regnet med, at hun var til piger

43-årige Dorthe fejdede benene væk under 40-årige Christina Sederqvist, der ikke havde regnet med, at hun var til piger

Foto: Dan MariegaardChristina Sederqvist, der i sommer fyldt 40 år, har levet hele sit liv som heteroseksuel, men for fem måneder siden skiftede hun pludselig hold.

Et skift, der måske kom lidt bag på hende selv, men ikke på hendes omgangskreds.

- Som en veninde sagde; jeg kan godt se, at det giver meget god mening for det, du tidligere har brokket dig over omkring mænd er, at de ikke var kvinder, griner Christina Sederqvist.

LÆS OGSÅ: Christina Sederqvist: Sådan har du aldrig set hende før

I et stort interview med SE og HØR fortæller hun, hvordan kærligheden kom snigende, da hun mødte Dorthe.

De to har kendt hinanden i et par år igennem den lokale hundeklub, hvor de sammen med andre hundeejere gik lange ture sammen.

LÆS OGSÅ: Winnie og Karina: Se, hvem de kysser med

I begyndelsen var de venner, men en dag kunne Christina mærke, at deres forhold måske var mere end bare venskabeligt, selv om tanken om at danne par med en kvinde var fremmed for Christina.

- Men så kom der et tidspunkt, hvor vi ikke kunne ses i en længere periode. Der kunne jeg mærke, at jeg savnede hende helt vildt meget. Og så måtte jeg indrømme, at jeg nok var forelsket i hende, smiler komikeren, som torsdag aften viste Dorthe frem til hele verden for første gang ved Zulu Comedy Awards.


Lykken strålede ud af parret, da de for første gang var på den røde løber sammen (Foto: Dan Mariegaard)

LÆS OGSÅ: Lind P. og Christina: Venter sig

Christina Sederqvist mener, at hun kan takke sin gode veninde og makker gennem mange år, Linda P. for, at hun nu er faldet for kvinden i sit liv.

- Nogen gange når man møder kærligheden, så kommer den i en lidt anden indpakning, end man regner med. Det, at jeg har været så meget i miljøet, det har nok gjort, at jeg var klar til at genkende, at det faktisk var kærlighed, selv om det så helt anderledes ud, end jeg troede, fortæller hun, og refererer til Linda P., som selv sprang ud som lesbisk for nogle år siden.

LÆS OGSÅ: Linda P.: Sådan sprang hun ud

Nu har Christina og Dorthe været kærester i fem måneder og forelskelsen lyser ud af dem, da SE og HØR møder dem på det landsted de har købt sammen på Stevns.

Parret er så vilde med hinanden og lykkelige, at Christina straks sagde "ja", da Dorthe friede til hende.

De regner med at gifte sig næste år, når deres venner og familie har lært hinanden bedre at kende.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close