Christina Roslyng hepper på gemalen i aften

Christina Roslyng.

Christina Roslyng.

Foto: Thomas Laursen

Lars Christiansen har ekstra opbakning i studiet i aften, når "Vild med dans" løber over skærmen.

Konen Christina Roslyng er nemlig blandt publikum.

Christina Roslyng vandt selv "Vild med dans", da hun deltog i programmet i tredje sæson, der blev vist på TV2 tilbage i 2006.

Selvom der ikke er meget, der har ændret sig de sidste 12 år, så er der alligevel lidt, der er nyt. 

- Det er jo en osteklokke som altid. Der er ikke så meget, der har forandret sig. Men det er lidt andre præmisser, når det er Lars, der danser. Så er man nervøs på en lidt anden måde, fortalte Christina, da hun dukkede op i studiet. 

Lars er blevet spurgt flere gange, om han ville være med i "Vild med dans", men det var altså først i år, at han sagde ja. 

Christina har dog også kun kunnet fortælle gode ting til gemalen. 

- Jeg havde en god oplevelse med det, og ville gerne gøre det igen, så jeg har ikke været modtaler af det. Men det er en stor investering i et familieliv, fortæller Christina Roslyng. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Spørger man hos bookmakerfirmaet Bet25, så er det en god idé, at Christina Roslyng er på plads i "Vild med dans"-studiet i aften. De er nemlig sikre på, at det er Lars Christiansen, der må vinke farvel til danseprogrammet. 

- I de seneste sæsoner har vi ramt plet i forhold til at udpege favoritten på forhånd, men i år kan man roligt sige, at vi har skudt helt ved siden af. Lars Christiansen levede slet ikke op til forventningerne, og med sine bare seks point fra dommerpanelet skrabede han bunden i det første liveshow. Det er nærmest umuligt at forestille sig, at han kan forbedre sine danseevner på bare én uge, og derfor er han faktisk vores største favorit til at ryge ud af programmet allerede på fredag, siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close