Christina Hembo i voldsom kritik

Ifølge Christina Hembo og hendes mand, Claus, kunne samarbejdet med Kasi-Jesper have ødelagt deres firma

Ifølge Christina Hembo og hendes mand, Claus, kunne samarbejdet med Kasi-Jesper have ødelagt deres firma

Foto: Michael Medgyesi

Christina Hembo, der bl.a. står bag cykelholdet Christina Watches-Onfone, langer nu kraftigt ud efter Kasi-Jesper, der især er blevet kendt pga. sine rigmandsaktiviteter i først Brøndby IF og siden AG København.

De 2 indgik i 2007 en aftale om, at Jesper Nielsen skulle sælge Christina Hembos produkter i udlandet. Men samarbejdet udviklede sig til et mareridt for Christina, der blev landskendt gennem sin deltagelse i Vild med dans sidste år, skriver B.T.

Læs også: Drikker Hembo sig under igen i aften?

Rigmanden Kasi-Jesper brød kontrakten, og det endte med, at han måtte betale en kompensation på 6 millioner kroner til Christina og gemalen for at undgå en retssag.

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket. Jeg var i totalt chok. Det ramte mig personligt. Jeg stod her og havde bygget et eksklusivt brand op, som jeg brænder for, og som er min livsdrøm. Og lige pludselig ligger det hele i Netto, siger Christina Hembo i en ny bog af journalisten Kurt Lassen.

Læs også: Hembo græd i 20 minutter

Hun henviser til, at hendes ure, der tidligere blev solgt i eksklusive butikker til 9000 kr. stykket, nu pludselig var at finde i Netto til 699.

I 2008 ophørte samarbejdet endeligt, da Pandora købte sig ind i Jesper Nielsens Kasi Group, der dermed ikke måtte distribuere andre mærker.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close