Nyheder29. november 2007

CHRISTINA AGUILERA: NØGEN OG GRAVID

Den 26-årige sangerinde kan nu tilføjes til rækken af kendte, der strutter med deres gravide mave på forsiden af et modemagasin
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/christina-gravidnogen-1jpg-jpg.jpg

Højgravide Christina Aguilera følger nu i fodsporene på Demi Moore og Britney Spears og poserer næsten nøgen på forsiden af det amerikanske modemagasin Marie Claire. Rygterne svirrede længe om Aguileras graviditet, men hun ventede med at bekræfte, at hun ventede sit første barn sammen med ægtemanden Jordan Bratman, indtil hun absolut ikke kunne skjule den svulmende mave længere.
- Alle troede, jeg forsøgte at skjule graviditeten som en stor, styg hemmelighed, men sådan var det ikke.
Jeg valgte bare at undlade at kommentere rygterne i stedet for at sige: "Hej alle - jeg er gravid." Sådan en pige er jeg bare ikke, forklarer hun.

Måske tøvede Aguilera også med at offentligøre nyheden, fordi hun selv lige skulle vænne sig til tanken om familieforøgelsen. Hun afslører nemlig, at graviditeten ikke var helt planlagt.
- Vi havde aftalt at prøve, når turnéen var overstået. Derfor havde jeg smidt p-pillerne for at forberede min krop.
Jeg vidste jo ikke, hvor lang tid det ville tage, for man har jo hørt, at der går noget tid, medmindre man har "kanonæg" og "supersperm", siger Aguilera åbenhjertigt.

Men Christina Aguilera blev altså hurtigere gravid, end hun havde regnet med og måtte derfor gennemføre resten af sin turné med en sød lille hemmelighed i maven. Det gjorde hende dog lettere paranoid, fordi hun var bange for at miste barnet.
- Der er så meget, der kan gå galt.
Man kan for eksempel falde. Og jeg ville absolut ikke bringe babyen i fare for showets skyld, siger hun.
Derfor brugte hun en hjertemonitor under koncerterne for at være på den sikre side.

Sponsoreret indhold