Nyheder22. november 2007

CHRISTINA AGUILERA: HØJGRAVID OG TRUSSELØS

På trods af at sangeren er i syvende måned, valgte hun forleden at slægte både Britney Spears og Lindsay Lohan på ved at troppe op med en alt for kort kjole – og ganske bundløs
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/caudentrusserhende1-jpg.jpg

I de unge og smukke skandaledronningers verden betyder det åbenbart ikke noget, at man slæber rundt på en kæmpe mave - og "glemmer" trusserne.

Det mener 26-årige Christina Aguilera tilsyneladende. Hun blev i hvert fald fanget uden trusser på, da hun forleden højgravid var ude at fejre sin toårs bryllupsdag med gemalen Jordan Bratman.

Popsangeren har altid været i skarp konkurrence med Britney Spears. Og det kan måske forklare, hvorfor hun flashede sit glatbarberede understel for fotograferne, da hun steg ud af bilen på ægte Britney-manér.

Dermed slutter Christina sig til en række andre unge ballademagere fra Hollywood og omegn. Både Paris Hilton og Lindsay Lohan har nemlig også præsteret at flashe deres ædlere dele, så mon ikke det snart falder ind under kategorien trend ... Det kan kun være et spørgsmål om tid, før de danske kendisser begynder at smide trusserne ... højgravide eller ej.

Sponsoreret indhold