Nyheder5. november 2007

CHRISTINA AGUILERA: BEKRÆFTER ENDELIG

Den 26-årige popdiva har nægtet, at hun skal være mor. Men nu hvor kilo efter kilo har hægtet sig fast på hendes ellers så smækre krop – og det i et antal, så det absolut ikke længere kan skjules – har hun langt om længe selv bekræftet, at rygterne taler sandt: Hun skal være mor i begyndelsen af det nye år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/chrisagravis1-jpg.jpg

Det var veninden Paris Hilton, der i september først fortalte at Aguilera skulle være mor. Senere blev Christina set sammen med ægtemanden Jordan Bratman, 30, samt svigerinde og svigermor flå babytøj og -udstyr ned fra hylderne i West Hollywood-butikken Bel Bambini.

Men nu står Christina så endelig selv frem og fortæller om de lykkelige omstændigheder og om den kommende fars reaktion: - Han er vildt spændt. Han er fantastisk.
Samtidig fortæller hun, at han har været en kanon stor støtte for hende hele vejen igennem. Han tog blandt andet med rundt på sidste del af hendes turné for at være der for hende. - Jeg er en heldig pige, konstaterer hun.

Christina Aguilera har planer om at være udearbejdende mor og vil forsøge at skabe harmoni mellem karrieren og familielivet på bedste vis.

Det er ægteparret Aguilera-Bratmans første barn. De blev gift ved et kæmpe tredages bryllup i 2005.


Sponsoreret indhold