Nyheder10. maj 2013

Christianes personlige træner: Hun er ikke for tynd

Anne Bech er irriteret over, at alle skal dømme TV-værtinden
Af af
Anne Bech er kvinden, som har fået Christiane Schaumburg-Müllers krop i topform
Anne Bech er kvinden, som har fået Christiane Schaumburg-Müllers krop i topform
 Foto: Mikael Rieck og All OverAnne Bech er personlig træner for rigtig mange kendisser - men især Christiane Schaumburg-Müller har været en vigtig klient for hende.

De to er nemlig også venner privat, og det er Anne, som har hjulpet TV-værten med at komme i topform gang på gang.

Men netop diskussionen om Christianes vægt kan få frøken Bech helt op i det røde felt.

- Christiane har faktisk sagt noget meget fint. Hun blev spurgt om, hvorfor hun dog skulle tabe sig, og hvad er det dog for noget med kvinder og vores vægt, og så sagde hun: "Det er en meget personlig ting. Det er meget personligt, hvad for en vægt man skal have", fortalte træneren, da hun holdt præsentation af sin nye bog "Bikini bootcamp".

- Det er jo ikke, fordi alle skal veje det samme som Christiane eller Mascha Vang eller Paprika Steen. Det handler om, at man selv har en vægt, som man har det rigtig godt med.

Christianes mor: Styr lige maskingeværslatteren

Så da Christiane Schaumburg-Müller O'Connor kom til Anne Bech og ville af med lidt ekstra sul, stod hun klar med et træningsprogram, selvom TV-pigen i forvejen er yderst petit.

- Christiane havde det rigtig godt med lige at smide et par kilo, og nu har hun det rigtigt med sin vægt, som den er nu. Og det var altså nogle kilo, der skulle af, for de sad og generede. Slut! lød det fra kendis-træneren.

- Der bliver sagt så tit: "Åh jamen, du er jo så tynd i forvejen. Hvorfor skal du tabe dig?". Ja, men hvis du er meget tynd og så har tre kilo for meget, så skal de tre kilo stadigvæk af. Så kan det godt være, at det er fem kilo for andre. Du ved godt, hvor på vægtskalaen du har det bedst, og så skal du også have lov til at komme derhen.

Christiane: Konstant lyst til Liam

Sponsoreret indhold