Nyheder25. maj 2016

Christianes bryster i udbrud: Hjælp, de vokser

Den gravide TV-værtinde er ikke så glad for sine nye struttende attributter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-830818.jpg
 (Foto: All Over)
Det er blot et år siden, at Christiane Schaumburg-Müller blev skilt fra gemalen L.O.C. efter bare to et halvt år som ægtepar.
Men nu stråler den smukke TV-værtinde både af lykke og i det hele taget over, at hun igen har fået sin rapper, og at det umage par venter deres første barn. – Det er svært at forklare, hvad det er. Vi er bare to mennesker, som er meget forskellige, og samtidig kan vi ikke undvære hinanden. Det er så dejligt, at vi er sammen igen, og jeg har det så godt, lød det med et stort smil fra den 34-årige – nu storbarmede – skønhed, da SE og HØR mødte hende forleden.
Vores drømmebaby Her var hun dog ikke helt så tilfreds med de buler, graviditeten har medført.
– Det er slet ikke mig med de store bryster. Jeg er meget til at gå i løse spaghettistropper uden bh, så jeg håber så meget, at de falder ned igen, fortalte Christiane og satte klør fem på de struttende attributter.
Om L.O.C. er mere begejstret for udviklingen, forbliver et åbent spørgsmål – men faderrollen kommer som kaldet.
Parret har længe haft et ønske om at blive forældre, men den lille guldklump har ladet vente på sig.

– Jeg har ventet på det her øjeblik. Jeg har det sådan, at det bare er meningen med livet. Jeg glæder mig så meget til at bygge rede og til at blive mor med alt, hvad det indebærer. Det er drømmebabyen og drømme-scenariet for os begge to. Det var fuldstændig planlagt, så det var ikke en nytårs-upser. Det har hele tiden været meningen for os, og vi er sindssygt stolte og glade, jublede den vordende mor.

Sponsoreret indhold