Nyheder19. september 2014

Christianes biograftur endte i pinlig affære

En ellers hyggelig tur i biografen med sin franske værtsfamilie endte i røde ører for den 17-årige Christiane Schaumburg-Müller
Den smukke og cool Christiane kan også blive pinligt berørt
Den smukke og cool Christiane kan også blive pinligt berørt
 Foto: Jeppe Michael Jensen"Embarrassant" er det franske ord for "pinligt".

Nogenlunde sådan havde Christiane Schaumburg-Müller O'Connor det, da hun som 17-årig var på udveksling i Frankrig og her tog sin franske værtsfamilie med i biografen.

- Min værtsfamilie havde set, at den danske film "Idioterne" af Lars von Trier kom til byen. Jeg tænkte: "Jamen cool, den skal vi da se." De glædede sig meget til at se en del af min kultur, og hvad mit land kunne byde på, skriver den 32-årige multikunstner på sin livsstilshjemmeside chrichri.dk.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Christiane Schaumburg-Müller site for kvinder

- Men hold nu op jeg fik mig en overraskelse, fortsætter hun.

"Idioterne" handler om en gruppe mennesker, der vil finde deres indre idiot ved at opføre sig som retarderede. Derudover rummer filmen yderst pikante sexscener. Men det vidste Christiane Schaumburg-Müller O'Connor intet om.

LÆS OGSÅ: Christiane: Så slemme er mine tømmermænd

- Filmen var i sandhed en seksuelt udpenslede film - akkurat, som havde det været en pornofilm. Dette sad jeg og så på i en lille fransk landsby med min værtsfamilie og deres venner. Det var SÅ pinligt. Altså SÅ pinligt, skriver den frankofile tv-vært videre om den pinlige indføring i dansk filmskat.

- Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle kigge hen, eller hvad jeg skulle gøre. Jeg følte mig pludselig som afsender af denne film, fordi den var dansk, og jeg var dansker. Jeg havde bare mest af alt lyst til at stoppe filmen og sætte Olsen-Banden på i stedet, skriver hun og slutter:

LÆS OGSÅ: Ærlig Christiane Schaumburg-Müller: Det skræmmer mig at...

- Lad os bare sige, at det ikke er en film, man som teenager har lyst til at se med sin mor og far, og derfor slet ikke med sin værtsfamilie.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor skal næppe invitere sin franske værtsfamilie ind at se den ucensurerede version Lars von Triers seneste film "Nymphomaniac". Også denne film rummer nemlig adskillige voldsomme sexscener.

Sponsoreret indhold