Nyheder13. april 2013

Christiane: Skred fra premiere

TV-værten var med til at præsentere TV-serien Hannibal, men gad ikke selv se med
Christiane Schaumburg-Müller var i onsdags til premiere - dog uden at se premieren.
Christiane Schaumburg-Müller var i onsdags til premiere - dog uden at se premieren.
 Foto: Thomas S. Laursen



Det var en både glad og veloplagt Christiane Schaumburg-Müller, som forleden mødte op til premiere på TV-serien "Hannibal" i Empire Bio i ´København .

I biografens mørke præsenterede TV-koncernen SBS det første afsnit af den nye serie, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen.

TV-værten Thomas Mygind var konferencier ved premieren og gjorde, inden serien gik i gang på det hvide lærred, lidt reklame for Christianes nye program, "Det store datingshow", der får premiere til maj.

I den forbindelse hev Mygind den blonde skønhed op på scenen fra tilskuerrækkerne.

Se Christiane i brudekjolen

- Kærlighed går jo aldrig af mode, sagde hun om hendes datingshow og tilføjede:

- Det er "feel good"-fjernsyn, der handler om mennesker, og jeg elsker at have med mennesker at gøre, så det har været virkelig sjovt at lave indtil videre.

- Hvad har du så af forventninger til "Hannibal"? spurgte Thomas Mygind.

- Ikke så meget, for jeg har faktisk ikke rigtig sat mig ind i, hvad det helt præcist handler om. Men Mads Mikkelsen er jo med, så ham forventer jeg bestemt, svarede hun.

Men på trods af forventningerne valgte TV-værten at forlade biografen sammen med sin veninde i stedet for at sætte sig tilbage på tilskuerrækkerne for at nyde Mads Mikkelsen i rollen som kannibalen Hannibal Lechter.

Heldigvis får hun endnu en chance for at nyde Mads Mikkelsen i serien, der har TV-premiere i morgen, søndag, kl. 21 på Kanal 5.



https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/81675d1a2d4042acb6b24e0afc097b4c.jpg


Lige efter Thomas Mygind og Christiane Schaumburg-Müllers præsentationen af TV-serien "Hannibal" forlod den blonde TV-pige biografen - inden premieren overhovedet var gået i gang. (Foto: Thomas S. Laursen)

Christiane: På møntvaskeri

Sponsoreret indhold