Christiane Schaumburg-Müller: Vraget

De sidste uger har Danmark været indhyllet i høje temperaturer, og det er noget, som gravide Christiane Schaumburg-Müller har kunnet mærke på sin krop

De sidste uger har Danmark været indhyllet i høje temperaturer, og det er noget, som gravide Christiane Schaumburg-Müller har kunnet mærke på sin krop

Foto: Dan MariegaardSom frontkvinde i et af de mest populære underholdningsprogrammer er den tidligere "Vild med dans"-vært vant til høje seertal.

Men efter Christiane Schaumburg-Müller vendte ballesvingerprogrammet ryggen, har seerne gjort det samme med hende.

Tro det eller ej - mavefedtet driller Christiane

De gider simpelthen ikke glo på den langbenede blondine, når hun forsøger at fyre amors pil efter deltagerne i Kanal 5s nye satsning "Det store datingshow".

Ved premieren for tre uger siden kunne programmet få 119.000 til at bruge deres tid på det iscenesatte kærligheds-forsøg, men allerede nu er tallet faldet til det halve. Kun 59.000 trykkede på den knap, der fik Christiane Schaumburg-Müller og de kærlighedshungrende deltagere frem på skærmen forrige torsdag.

- Kampen om seerne var ekstra hård den torsdag med Melodi Grand Prix, finale på BigBrother og Paradise Hotel, så jeg synes ikke rigtig, man kan tolke det som udtryk for, at seerne ikke bryder sig om programmet. Vi synes, det er et rigtig godt program, og det skal nok finde sine seere, siger SBS Discoverys informationschef, Jesper Jürgensen til bt.dk.

Det må alligevel føles som en kold tyrker i forhold til de omkring 1 million, der trofast fulgte Christiane Schaumburg-Müller, da hun styrede dansetropperne på TV2.

Fik du set galleriet med labre Christiane?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close