Nyheder2. august 2010

Christiane Schaumburg-Müller: Vært på ”Vild med dans”

Den lækre blondine danner par med Claus Elming til efteråret på TV2
Den nye smukke vært på "Vild med dans"
Den nye smukke vært på "Vild med dans"
 Foto: Mikael Rieck

Det har længe summet med rygter om, at smukke Christiane skulle være vært på det populære program, efter Andrea Elisabeth Rudolph ikke længere ville være Elmings makker.

Læs mere: Bøsser stjal Chrisianes dusk

- Jeg var ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på "Vild med dans". Dans har været en vigtig del af mit liv og står mit hjerte meget nært. Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig meget til at tage del i hele "Vild med dans"-festen, siger en veloplagt Christiane Schaumburg-Müller om sin forestående rolle som værtinde.

Danseriet starter til september, men TV2 har endnu ikke løftet sløret for, hvilke 10 kendte danskere der i år skal prøve kræfter med cha-cha-cha, rumba og vals.

Men stationen er meget glade for, at unge Christiane har sagt ja til at være Claus Elmings medvært, selvom castingen gik hurtigt.

Læs mere: Claus Elming viste diller i bus

- Christiane og Claus er et utroligt godt match. De er begge indbegrebet af professionalisme, timing og ægte, uspoleret glæde. At de så også deler entusiasmen for selve dansen, vil gøre årets show til en endnu mere festlig og fornøjelig forestilling. Vi er meget stolte af vores nye værts-duo - det kunne ikke være andre end de to. Det bliver fantastisk at se dem åbne ballet sammen, siger TV2´s underholdningschef Gitte Madsen.

Se billeder fra Dansk Fashion Awards, som Christiane var vært for. og læs også: Moderedaktøren på ELLE tjekker Christianes stil

Sponsoreret indhold