Nyheder24. januar 2015

Christiane Schaumburg-Müller spiser fra skraldespanden

Skønne Christiane afslører ting meget personlige ting, og ikke alt er lige lækkert.
Af af
Smukke Christiane Schaumburg-Müller kan god finde på at snuppe mad fra skraldespanden.
Smukke Christiane Schaumburg-Müller kan god finde på at snuppe mad fra skraldespanden.
 Foto: All Over




Selv om man er gudesmuk, har stort succes med sin karriere både på tv og med sine egne projekter, så har man naturligvis sine små ting, der gør, at man måske ikke er helt perfekt. Og det gælder naturligvis også for 32-årige Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, der er gift med Liam O'Connor.

LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. køber velhaver-palæ

Hun driver sit eget livsstils-sitechrichri.dk, hvor hun fortæller sine læsere nogle ting, som de nok ikke vidste om hende - f.eks. har hun aldrig lagt skjul på, at hun har en sund appetit, men det kommer nok som en overraskelse for de fleste, at hun godt kan finde på at tage mad op fra skraldespanden og spise den.

LÆS OGSÅ: Ærlige Christiane: Det skræmmer mig at...

-Jeg har ikke den stopklods, der siger, at jeg skal stoppe med at spise. Der går lang tid, inden jeg bliver rigtig mæt. Så når jeg har spist, står maden i køkkenet, og når der er gået et par timer, går jeg ud og spiser af gryderne. Det er meget normalt. Det håber jeg, alle mennesker gør. Det er som om, det smager bedre et par timer efter. Hvis jeg ikke vil spise så meget, så smider de rester, der er ud. Men så et par timer efter, så kan jeg godt finde på at gå i skraldespanden og spise det… øhm…. Så jeg har simpelthen været en rigtig skralder. Jeg har taget ting op af skraldespanden og spist dem, siger Christiane i videoen.

Hun afslører også, at hun ikke bryder sig om sin egen stemme, og slet ikke kan holde ud af høre den, når hun har medvirket i f.eks. "Mads og monopolet" på P3.

Se videoen på Christianes egen side.

Sponsoreret indhold