Nyheder1. september 2009

Christiane Schaumburg-Müller: Slap af med angsten

”2900 Happiness”-stjernen er blevet kureret for sin fobi over for hunde efter nye TV-optagelser
Christianes omgang med hunde i "2900 Happiness" har været med til at kurere hendes fobi
Christianes omgang med hunde i "2900 Happiness" har været med til at kurere hendes fobi
 Foto: All Over

I en tid, hvor aviserne dagligt svømmer over med bidske kamphunde, kan man blive helt glad, når nogen pludselig bliver glad for de firebenede kræ.

Som nu Christiane Schaumburg-Müller, der bestemt ikke havde regnet med, at hun og hendes kæreste L.O.C. nogensinde skulle overveje at tilføje menneskets bedste ven til deres forhold.

Efter at hun har været med til optagelserne til "2900 Happiness", hvor hendes rolle indebærer, at hun skal optræde med TV-hundene, volpino-hvalpene Gemma og Bellis, er hendes fobi mod hunde forsvundet.

- Jeg har været fuldstændig skrækslagen ved hunde! Jeg blev bidt i låret af en gravhund hjemme på vores villavej, da jeg var 3 år gammel og kom kørende på min trehjulede cykel. Siden da måtte min mormor og morfars puddel lukkes inde, hver gang vi var på besøg, siger hun til magasinet Vi Med Hund.

- Jeg tror, jeg er blevet konfronteret mere og mere med den hundeangst. Venner har fået hunde, som jeg har måttet klappe forsigtigt, og måske er jeg også bare blevet voksen og stærkere. De sidste 3 år har jeg faktisk kunnet gå tur i en park, selv om der er mange hunde, siger hun og slutter:

- Jeg har fået vildt lyst til at få en selv.

Sponsoreret indhold