Christiane Schaumburg-Müller: Ny cremedronning

36-årige Christiane Schaumburg-Müller barsler med et nyt firma, som skal lave hudplejeprodukter til børn.

36-årige Christiane Schaumburg-Müller barsler med et nyt firma, som skal lave hudplejeprodukter til børn.

(Foto: Mikael Rieck)

Det kræver lidt af en oppakning at komme rundt med sine børn. Det har Christiane Schaumburg-Müller fundet ud af. Og netop den bugnende pusletaske har inspireret ”Vild med dans”-værten til at lancere en ny hudplejeserie til børn.

– Christiane har savnet nogle ”easy on the go”-produkter, som hele familien kan bruge, forklarer hendes nye partner, Tina Søgaard, der også står bag det populære mærke Ecooking. Christiane og Tina lancerer i uge 43 brandet Lille kanin.

– Christiane kontaktede mig med sin idé, og så endte jeg faktisk med at gå med i det, fordi vi har store ambitioner, fortæller Christianes kompagnon.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Tina er allerede en erfaren spiller på det internationale marked, hvor makkerparret også håber, at Lille kanin kan blive et brand. Produkterne er veganske og indeholder ingen skadelige stoffer, men ud over de gængse certificeringer er planen også at tilgodese de muslimske forbrugere.

– Planen er at blive halalcertificeret, så den del af befolkningen også kan få glæde af produkterne, forklarer Tina Søgaard.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close