Nyheder 25. januar 2014

Christiane Schaumburg-Müller: Klar til at takke nej til Melodi Grand Prix

Den smukke TV-blondine vil ikke være vært for enhver pris
Af af
Foto: All OverDer er efterhånden ikke lang tid til, at Danmark igen er værter for det europæiske Melodi Grand Prix. Men endnu er det ikke besluttet, hvem der skal have værtsrollen eller -rollerne.

En af topkandidaterne er Christiane Schaumburg-Müller. Hun har bestemt ikke lagt skjul på, at den opgave tænder hende.

- Værtsrollen til Melodi Grand Prix er en, jeg rigtig gerne vil have. Men jeg ved ikke noget lige nu. Og jeg vil sige, at vi nu er nået dertil, hvor jeg også har andre ting i den periode, fortæller hun til seoghør.dk.

Christiane Schaumburg-Müller ved da også, hvad hun kan tilbyde showet - udover sit smukke udseende.

- Jeg har franskkundskaber, sangkundskab, dansekundskab og humor, lyder det klart.

Christiane og L.O.C. lever hver for sig

Men det betyder ikke, at Christiane Schaumburg-Müller nødvendigvis vil sige ja tak til jobbet, hvis hun får det tilbudt.

- Som sagt er vi ret langt henne i perioden, så jeg har svært ved at se, hvad DR har tænkt sig. Det virker, som om det svenske show var bygget op omkring værtinden, og hun var med til at bygge det op. Men vi er i Danmark nu så langt henne i fasen, at de jo allerede må have bygget et show op, som de bare skal have puttet en vært ind i. Og det ved jeg ikke, om jeg så har lyst til.

Jeg kan bedst lide selv at have fingrene nede i maskineriet, og jeg har det sådan, at skal man være vært på noget, der er så stort, skal det ikke være for enhver pris. Man skal sætte sit eget præg på det, forklarer hun.

Helt afvisende er Christiane Schaumburg-Müller dog ikke endnu.

- Jeg siger ikke, at jeg på nuværende tidspunkt ikke er interesseret i rollen, men jeg siger bare, at hvis man bliver hyret en uge før, er man hyret ind til et samlebånd, hvor man blot skal sige noget, der allerede er skrevet, afslutter hun.

Christiane Schaumburg-Müller leger mor

Sponsoreret indhold