Christiane Schaumburg-Müller: Hvem er Richard Ragnvald?

Christiane Schaumburg-Müller havde ikke lige hørt om dansktopsangeren Richard Ragnvald, før hun i sidste uge mødte ham for første gang.

Christiane Schaumburg-Müller havde ikke lige hørt om dansktopsangeren Richard Ragnvald, før hun i sidste uge mødte ham for første gang.

Foto: Dan Mariegaard

Der bliver tydeligvis ikke spillet så meget dansktopmusik i Christiane Schaumburg-Müllers og rapperen Liam O' Connors Hellerup-villa. Den blonde skønhed havde i hvert fald ikke rigtigt styr på, hvem Richard Ragnvald var, før hun i sidste uge mødte ham for første gang under optagelserne af boligprogrammet "Dit hjem i vores hænder".

I programmet skal den skønne blondine sammen med sin veninde Anne Kathrine Hermansen forvandle en dansk families hjem og konkurrere mod dansktopsangeren Richard Ragnvald og hans kone om at gøre det bedst.

LÆS OGSÅ: Christiane smider bh'en

- Richard Ragnvald, tænkte jeg, hmmmm. Jeg tænkte lidt mere hmmmm. Min veninde sang: "Kære lille mormor", og jeg tænkte ahhh, men stadig hmmmm. Jeg skal være helt ærlig, jeg har aldrig set Richard før. Men hold nu op, han er en sød dansktopfætter, og hans kone viste sig at være lige så sød, og ja, en hård konkurrent, skriver Christiane Schaumburg-Müller på sit online kvindeunivers, chrichri.dk.

LÆS OGSÅ: L.O.C. beholder alt ved skilsmisse

Men selv om Christiane ikke kan synge med på Richard Ragnvalds største hit, har hun alligevel stor respekt for dansktopsangerens og hans hustru, Vibeke Ragnvalds, evner som håndværkere.

LÆS OGSÅ: Schaumburg-Müller i feministisk modvind

- AK (Anne Kathrine, red.) og jeg tænkte, at vores styrke var, at vi simpelthen havde forberedt os så godt. Vi havde brugt så lang tid på at lave tidsplan og købe ind, og vi var top organiserede (synes vi selv). Det var vores vindertræk. Men så kom Vibeke lige ind fra højre, styrede Richard med hård hånd og var også top forberedt. Men fortvivl ikke. AK (Anne Kathrine, red.) og jeg havde et andet kort i ærmet. Vi ville bygge det meste selv. Godt nok har AK (Anne Kathrine, red.) ti tommelfingre, og jeg er meget utålmodig anlagt, når det kommer til at hamre, skrue, eller… Ej stop! Faktum er, vi ved INTET om håndværk, vi kender ikke navnene på værktøjet, vi laver alt på øjemål, og så gætter vi os ellers til en fremgangsmåde, indrømmer den tvivlsomme handy-kvinde på chrichri.dk.
Hvordan det går med hammer, søm, de ti tommelfingre og "Kære lille mormor", kan du se på Kanal 5 i slutningen af april. (Foto: Lars E. Andreasen/Kanal 5)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close