Nyheder 10. februar 2010

Christiane Schaumburg-Müller: Forlovet?

Den store forlovelsesring var tilbage på stjernens finger, da hun var til Robert-fest, så måske er L.O.C. også tilbage i varmen?

Forlovelsesringen til 38.500 kroner sidder igen solidt på Christiane Schaumburg-Müllers ringfinger, til trods for at hun og L.O.C. for længst har droppet forholdet til hinanden.

Da Christiane tog til uddelingen af årets Robert, var det i fræk sort kjole, dyre brillanter om halsen og sin enorme forlovelsesring på fingeren.

Parret stod frem i sommer og fortalte om deres kommende skønne januarbryllup, efter L.O.C. havde været på knæ for sin smukke kæreste. Men allerede i september kunne SE og HØR fortælle, at parret havde droppet brylluppet og hinanden.

- Liam og jeg har i det sidste stykke tid været så bundet af arbejde, at vi ikke har haft tid til at pleje vores forhold, så i en fælles beslutning har vi valgt at gå hver til sit, sagde Christiane til SE og HØR.

Selv om der ikke længere er romantik i luften mellem de to, har hun åbenbart valgt ikke at aflevere den dyre diamantring tilbage til rapperen.

Sammen igen

SE og HØR kunne da også afsløre i december, at de to turtelduer flere gange er set sammen, så måske er romancen blevet vakt til live igen?

- Vi tager det meget stille og roligt, én dag ad gangen - ingen ved, hvad fremtiden bringer, sagde hun i oktober til magasinet Q.Sponsoreret indhold