Nyheder15. april 2009

Christiane Schaumburg-Müller: Forkæler L.O.C

Den smukke skuespiller går direkte efter førstepræmien i kategorien ”Verdens bedste kæreste”
Christiane Schaumburg-Müller har stor tiltro til L.O.C's evner som far, men hun vil ikke giftes med ham igen.
Christiane Schaumburg-Müller har stor tiltro til L.O.C's evner som far, men hun vil ikke giftes med ham igen.
 Foto: All Over

Flotte Christiane Schaumburg-Müller har luret at vejen til en mands hjertet går gennem hans mave og nu har hun sat sig for at imponere sin bedre halvdel - med stil.

Glem alt om forklæder og skåneærmer. Da 27-årige Christiane Schaumburg-Müller i morges gæstede "Go' Morgen Danmark" for at lave sin kærestes favorit måltid, foregik det i designer kjole og høje hæle.

Den 27-årige skuespiller kastede sig ud i at lave en Shepherds Pie - på dansk klassisk kødpie. Og afslørede, at knokleriet i køkkenet er til ære for rapperen L.O.C, som hun danner par med.

- Det er min kærestes livret, så da jeg fik muligheden for at lære at lave den, tænkte jeg: "den snupper jeg", forklarer Christiane Schaumburg-Müller og afslører sine bagtanker:

- For så kan jeg komme hjem og scorer mig nogle rigtig gode point.

Den smukke skuespiller lagde da også alle kræfter i for at gøre retten så tiltrækkende som muligt. Hun valgte blandt andet at lave et hjerte ud af butterdej for at imponere i køkkenet.

Trods de mange anstrengelser, var det alligevel begrænset med ros Christiane Schaumburg-Müller fik for retten. Alligevel er hun frisk på at gentage den tvivlsomme succes allerede i aften og serverer hjemmelavet kødpie for L.O.C.

Her kan du se resultatet af Christiane Schaumburg-Müllers køkkenkunster.

Sponsoreret indhold