Nyheder14. januar 2009

Christiane Schaumburg-Müller: Færdig med radio

L.O.C’s flotte kærestes eventyr som radiomus i programmet ”Morgenfabrikken” er endegyldigt slut
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/christianeslutradio1-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

I den seneste tid har smukke Christiane Schamburg-Müller droslet ned for morgenudsendelserne på The Voice Radio, og nu meddeler hun, at det er helt slut med at lave "Morgenfabrikken".

Uffe Holm skal således til at finde en ny, sprød kollega til den tidlige tjans.

- Da jeg i det nye år starter optagelse til en ny sæson af "2900 Happiness" og ikke kan være to stedet på én gang, er jeg nødsaget til at sige farvel på "Morgenfabrikken" for nu. Det har været en uforglemmelig oplevelse at stå op sammen med Danmark og ikke mindst Uffe Holm og Martin Veltz, udtaler Christiane Schaumburg-Müller, som kommer til at savne jobbet.

- Jeg kommer til at savne det gode selskab, og det at formå at grine allerede inden kl. har slået 6 nul dut. Dog vil jeg i den nærliggende fremtid have en fast tilknytning til "Morgenfabrikken", så de to herrer slipper ikke helt for mig endnu, siger Christiane Schaumburg-Müller, som i den kommende tid vil være fast gæst en gang om ugen samt hele uge 4 og 5, hvor hun skal være afløser for Uffe Holm.

Radioeventyret varede små 5 måneder med kukkende vækkeur, før selv katte får øjne, men nu bliver der tid til at putte under dynen med kæresten L.O.C.
Christiane Schaumburg-Müller skal nemlig bruge tiden, inden optagelserne til TV-serien går i gang, til at slappe af og rejse.

Sponsoreret indhold