Nyheder23. december 2014

Christiane og L.O.C.’s romantiske bryllupsdag

I går var det 2 år siden at rapperen og skønhedsguruen sagde ja til hinanden ved et smukt julebryllup
Christiane Schaumburg-Müller og gemalen med det borgerlige navn Liam O'Connor
Christiane Schaumburg-Müller og gemalen med det borgerlige navn Liam O'Connor
 Foto: All Over Press



Det var et sandt eventyr, da tv-værten Christiane Schaumburg-Müller og rapperen L.O.C. i 2012 giftede sig ved et drømmebryllup på det fynske Valdemars Slot.

Mandag fejrede parret så deres toårsdag som mand og kone, og her delte fru O'Connor lidt billeder af den romantiske dag på sin Instagram-profil.

- 22/12/2012 i dag to år siden mit navn blev meget langt, skriver multikunstneren, der efter ægteskabet med Liam O'Connor underskriver sig Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

LÆS OGSÅ: Ærlig Christiane Schaumburg-Müller: Det skræmmer mig, at...

Til billedet af hende i sin specialdesignede brudekjole og gemalen, der skærer deres bryllupskage, skriver hun også: bedste dag, kærlighed og jul.

Og netop julehøjtiden havde en særlig betydning til drømmebrylluppet. Parret bad gæsterne om at tage et stykke julepynt med, så de hvert år stykke for stykke kan mindes deres livs store dag.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Christiane Schaumburg-Müller et site for kvinder

Parret fejrede mærkedagen om aftenen, men om morgenen skulle der ydes, før der kunne nydes.

- Alene på kontoret - skal nå at have noget arbejde, inden jeg skal hjem og at vække min mand, skrev den 32-årige tv-vært, som senere blev overdådigt forkælet af sin ægtefælle. Han havde købt en gave fra en eksklusiv smykkebutik, afslørede hun.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller i feministisk modvind

- Uuuuu for mig. Heldig pige, verdens bedste mand, næsten en tradition nu, morgengave, bryllupsgave 2013 og bryllupsgave 2014, skriver hun om sin 35-årige mand.

Se et af fru O'Connors minder her.

Sponsoreret indhold