Nyheder4. juli 2009

Christiane og L.O.C: Romantik på Roskilde

Det kendte par benyttede festivalen til at nyde hinanden som et par nyforelskede teenagere
L.O.C og Christiane Schaumburg-Müller har kun øjne for hinanden på årets festival
L.O.C og Christiane Schaumburg-Müller har kun øjne for hinanden på årets festival
 Foto: Thomas Laursen

Rapperen L.O.C og hans skuespiller kæreste har været flittige gæster på årets Roskilde festival. Men de er ikke som de gængse festivalgængere, som drøner rundt i en kæmpe brandert med fedtet hår, bræk på tøjet og møg op ad benene.

Det skulle nok primært, at kendisparret mest holder sig i den mere mondæne ende af festivalen kaldet "mediebyen," hvor pøblen ikke har adgang.

Der viger parret ikke fra hinandens side. I stedet nyder de hinanden fuldt ud. Når de går rundt, er det hånd i hånd, og indimellem stopper de op for at kysse eller udveksle små smil.

Lørdag aften havde parret bestilt bord på det eneste spisested på Roskilde festivalen, hvor der er hvid dug på bordene og plastikbestik er en by i Rusland.

På restauranten fik de hver en gedigen bøf og da maden kom, gik der pludselig helt "Lady og Vagabonden" i den, da L.O.C tog sin smørklat fra sin bøf og gav den til Christiane.

Parret så ud til at hygge sig i hinandens selskab og sluttede middagen af med en mojito-lignende drink inden de forlod restauranten.


Sponsoreret indhold