Nyheder19. juni 2013

Christiane: Luksus sommerhus

Christiane nyder havet med en mand – der i hvert fald ligner Liam bagfra.
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/403ee1c69e574603a736b186534f8c91.jpg
 Foto: All Over Press



Når man har rygende travlt, så ved de fleste, at det bedste er at koble af i et sommerhus. De færreste kan dog kombinere arbejde med afslapning. Og de færreste kan gøre det i så luksuriøse omgivelser, som Christiane Schaumburg-Müller kan.

I weekenden lånte hun nemlig modebosserne, Kim Grenaa og Uffe Buchards fælles sommerhus.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor: Se hendes mange looks

Og efter alt at dømme blev der både tid til kærlighed og arbejde. I hvert fald delte hun mandag dette billede på sin Instagram.
- Der er ikke dårlig udsigt fra dagens arbejdsværelse, skrev hun på Facebook.

Det er der bestemt heller ikke. Sommerhuset, der ligger i Rågeleje, Nordsjælland, er en designperle uden lige. Huset er udstyret med et ekstremt lækkert køkken og stue, der får de fleste danskere til at måbe.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8d182dcbe2544275b6d15fdd7601c216.jpg


(Foto: Private/Instagram)

Desuden har baghaven et stort dæk, hvor man kan slænge sig med enten champagne eller te og betragte det danske sommerland.

Christiane: Konstant lyst til Liam

Med "arbejdsværelse" mente Christiane nok, at hun for tiden har travlt med Kanal 4-succesen Topmodel med en af sommerhusets ejere, Uffe Buchard.

Måske fik den lækre tv-vært også tid til kærtegn. I hvert fald skrev en veninde eller fan kommentaren, "håber dig og Liam nyder det". Og dagen efter delte hun så et billede af en mand, der i hvert fald ligner Liam - bagfra.

Sponsoreret indhold