Nyheder 3. maj 2013

Christiane: Konstant lyst til Liam

TV-værten kan ikke få nok af sin rapper
Foto: Loved by CSMSelv om de har været sammen i fire år, er det stadig glohedt mellem TV-darlingen Christiane Schaumburg-Müller og hendes hiphop-flab L.O.C.

Det afslører Christiane i et stort interview med damebladet Alt for damerne.

- I et langvarigt forhold vil forelskelse altid gå over i kærlighed, og så vil forelskelsen komme og gå. Vi har været sammen i lidt over fire år nu, og jeg er stadig dybt forelsket. Jamen, det er så vildt, altså, siger hun i interviewet.

Christiane Schaumburg-Müller: På coke

Mange par kender også det der med sexlivet, der ligeså stille og roligt går fra konstant elskov i vildskab til ugentlige knald, men sådan er det ikke hjemme hos hr og fru O'Connor.

- Jeg bliver mere og mere forelsket fra år til år, får stadig helt kriller i maven, når jeg ser ham og har bare lyst til ham hele tiden. Jeg synes simpelthen, det er vildt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende - jeg er i den syvende himmel.

I mandags ankom Liam til Københavns Lufthavn efter over seks uger i Thailand uden sin viv. Og seks ugers ophobet sexlyst kom da også til udtryk, da parret blev genforenet.

L.O.C. og Christiane: Kærlig genforening


Det ligner lige, at Christiane også hilser på "lille-Liam" (Foto: Kaspar Wenstrup)Lange snav gennem brede forelskede smil. Gensynsglæden var stor (Foto: Kaspar Wenstrup)

Se mange flere billeder og læs hele historien om den søde genforening i bladet, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold