Nyheder10. april 2013

Christian Stadil: Sådan skal sønnen opdrages

Hummel-bossen vil følge en særlig filosofi i løbet af Winstons opvækst
Alica Brunsø og Christian Stadil vil opdrage deres søn efter "continuum"-tankegangen.
Alica Brunsø og Christian Stadil vil opdrage deres søn efter "continuum"-tankegangen.
 Foto: Dan Mariegaard



I mandags blev Hummel-bossen, 41-årige Christian Stadil, far for første gang, da hans 27-årige kæreste, Alice Brunsø, fødte en dreng på lidt over fire kilo.

Allerede inden fødslen havde den stolte, nybagte far sat sig godt ind i, hvordan han vil opdrage sin lille søn, som skal hedde Winston.

Hummel-Stadil: Nu er han blevet far

- Jeg har studeret en børnefilosofi, der hedder "continuum", fortalte Stadil til seoghør.dk i torsdag, da Hummel fejrede sin 90 års fødsesldag.

- Indfødte går jo i marken, nærmest indtil de skal føde. Så føder de, hvorefter de arbejder videre i marken med barnet oppe på ryggen. Lidt den samme tankegang vil jeg gerne følge, så jeg tror, at han kommer til at komme med ret mange steder rundt omkring - og også på arbejde, forklarede han.

Til at transportere den lille fyr rundt regner de to nybagte forældre ikke med at bruge en barnevogn, men derimod de mere kropsnære slynger - som du kan se eksempler på her.

- Vi har købt nogle slynger. Det tror vi ret meget på. Så kan han rigtigt lære vores dufte, bevægelser og lyde at kende, sagde Christian Stadil.

Christian Stadil: Vågnede i blodpøl

Sponsoreret indhold