Nyheder7. december 2017

Fik 25.000 volt igennem sig: Christian Kjærs barnebarn livsfarligt forbrændt

Christian Kjærs barnebarn blev i sommers slemt forbrændt, da hun kravlede op på et tog og mistede balancen. Den 15-årige pige kom for tæt på el-ledningen og fik 25.000 volt igennem sig. Det er ifølge et ugeblad først en måned siden, at barnebarnet blev udskrevet fra hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian_kjaer.jpg
 (Foto: All Over)

En livsfarlig leg på et tog var millimeter fra at tage livet af Christian Kjærs 15-årige barnebarn i sommers.

Christian Kjærs barnebarn Angelina blev i juli måned svært forbrændt, da hun kom for tæt på en el-ledning på Rungsted Kyst Station nord for København. Hun fik 25.000 volt igennem sig og måtte hastes på Rigshospitalet for at blive behandlet for sine svære brandskader.

Det skriver Her & Nu.

Den alvorlige episode fandt sted 18. juli, da Angelina legede ved togene på Rungsted Kyst Station sammen med nogle venner.

Hun besluttede sig for at klatre op på et af togene, men mistede balancen og kom derved for tæt på en el-ledning. På den måde fik hun 25.000 volt igennem sig. Hun blev efterfølgende hastet på Rigshospitalet.

Christian Kjær ønsker ikke at udtale sig om den ulykkelige sag til Her & Nu, men bekræfter, at det var hans barnebarn, der var involveret i den alvorlige ulykke tilbage i juli måned.

- Jeg udtaler mig ikke om det. Men det er synd for hende, siger han til ugebladet.

Til Ekstra Bladet fortalte vagtchef ved Nordsjællands Politi, Bruno Witting-Hansen, i sin tid om anmeldelsen:

- Tirsdag kl. 0.54 fik vi via 112 en anmeldelse om, at den unge pige var blevet meget forbrændt ved at have ramt en køreledning. Da vi nåede frem, var hun rigtig nok forbrændt og i chok, men ved bevidsthed og i stand til at oplyse os om, hvem hun er, fortalte vagtchefen til Ekstra Bladet tilbage i juli.

Det er ikke kommet frem, præcis hvilke skader Christian Kjærs barnebarn fik ved den alvorlige ulykke, men ifølge ugebladets oplysninger er det først en måned siden, at hun blev udskrevet fra hospitalet.

Sponsoreret indhold