Nyheder10. april 2013

Christian Kjær: Rev millioncheck i stykker

Janni Spies lagde pengene under hans middagstallerken
https://imgix.seoghoer.dk/media/356304d09aa244e7891a665dfbe8c407.jpgNogle gange overgår virkeligheden fantasien. Og det må næsten siges at være tilfældet, når historierne om et af Danmarks mest celebre ægteskaber og skilsmisse vælter frem i retslokalet i Østre Landsret i disse dage.

Her mødes de to duellanter, Janni Spies og Christian Kjær.

Janni Spies: Så rig var hun

I går kunne Janni Spies under vidneafhøringen afsløre, at hun gennem årene har betalt mange millioner til Christian Kjær som dækning af bl.a. husleje. Penge, der også er gået til renovering af Christian Kjærs ejendom, Sandbjerggård.

Og i dag er det så Christian Kjærs tur til at forklare sig.

I vidneskranken har han bl.a. fortalt, at han ikke ønskede at modtage de summer, som Janni Spies påstår, han bad om. For eksempel kom han en dag hjem til en uventet gave.

Janni Spies lagde millionchek under tallerkenen

- Jeg husker det så tydeligt. Jeg kommer hjem og sætter mig ned i køkkenet, hvor vi skal spise. Så siger Janni, "Prøv at tage din tallerken op - der ligger en gave under". Jeg kan huske, at jeg tager tallerkenen op med begge hænder. Under tallerkenen ligger en check på 15 millioner kroner, forklarer den 69-årige erhvervsmand ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge Christian Kjær mente Janni Spies, han skulel have pengene, fordi "han havde hjulpet hende og været så god en støtte".

- Jeg kan huske, at jeg rejste mig op og sagde, "Det her er altså for meget". Jeg rev vist checken stykker, og så sørgede Janni for, at pengene blev overført. Jeg husker det tydeligt - uanset hvad gør det indtryk på én, når man får en gave på 15 millioner kroner ...

Sagen, hvor Janni Spies har stævnet sin eks-mand for 135 millioner kroner, fortsætter.

Janni Spies vidste ikke, hun havde betalt for en Porsche

Sponsoreret indhold