Christian Fuhlendorff: Lort i sengen

Christian Fuhlendorff blev beskyldt for en mindre pæn handling af kæresten på en ferie.

Christian Fuhlendorff blev beskyldt for en mindre pæn handling af kæresten på en ferie.

Foto: All OverChristian Fuhlendorff og kæresten Karina har mildest talt haft noget af en rutschetur i forholdet på det seneste.

I oktober kunne SE og HØR afsløre, at "Husk lige tandbørsten"-værten spenderede sine nætter sammen med den nyslåede single, kollegaen Christina Bjørn, og at han ikke længere boede hjemme hos sin kæreste og datter.

Det er dog ikke første gang, at Christian har fået ballade med Karina, som han nu er sammen med igen.

- Det mest uventede, jeg har prøvet på en rejse, var, da jeg vågnede op en morgen, og der lå en lort i sengen. Jeg fik straks problemer med kæresten. Hun troede, at det var mig, fortalte han åbent, da Seoghør.dk mødte ham og hans yndige blondine til premieren på "Hobbitten: En uventet rejse".

Christian Fuhlendorff og Christina Bjørn: Sammen i natten

- Det var altså ikke min lort. Det var vores datter, der havde gjort det. Men bare det, at hun spurgte mig først, synes jeg fortæller noget, drillede Christian Fuhlendorff, og fortsatte:

- Så spurgte jeg ind til, hvorfor hun troede, at det var mig, og så sagde hun, at det var fordi, vi var uvenner dagen forinden. Karina har åbenbart en eller anden ide om, at når jeg bliver meget gal og står op om morgenen, så skider jeg i sengen.

Christian Fuhlendorff: Er gået fra kæresten

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close