Christian Bitz viser sin nye kæreste frem

Christian Bitz har fundet kærligheden igen.

Christian Bitz har fundet kærligheden igen.

Foto: Thomas Laursen og Instagram

Der gik ikke så længe, før 37-årige Christian Bitz igen fandt lykken, efter han blev skilt fra Christine Sonne Schmidt sidste år, og det var ikke nemt for tv-værten. Det betød, at glansbilledet af ham som den perfekte mand krakelerede.

LÆS OGSÅ: Han er den mest sexede TV-kok

- Jeg skal skilles, det er ingen hemmelighed. Mange har måske kigget på mig og set mig som perfekt, men jeg har også nogle ridser i lakken. Selvom jeg har set meget perfekt ud i mange år og er på tv, så er mit liv langt fra perfekt, og det har nogle konsekvenser, når man arbejder meget, sagde Christian Bitz dengang til BT.

LÆS OGSÅ: Christian Bitz: Havde spiseforstyrrelser

Sammen med ekskonen har Bitz børnene Filippa og Bianca, og det var også hårdt at skulle hive dem igennem en skilsmisse:

- Jeg er rigtig ked af det over skilsmissen, og det er pissehårdt, men det handler bare om at få børnene bedst muligt igennem det. Så der er fuld fokus på dem, og så må vi andre være voksne mennesker og komme igennem det.

Men nu lysner det hele altså for ernæringseksperten, der for tiden er i fuld gang med "Bitz' store kur" på TV2. I hvert fald har han lagt et billede op på instagram med sig selv og Lisette Bernhoft fra Design By Us, hvor han skriver: "hendeher #loveya #ogsådanerdet" - efterfulgt af et hjerte.


 

 

LÆS OGSÅ: Christian Bitz: Luksus julegave

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close