Nyheder20. februar 2017

Christian Bitz: Nej tak til flere børn

Der er hans og hendes – men det bliver ”vores børn”. Det er Christian Bitz og kæresten helt sikre på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0201.jpg
 (Foto: All Over)

Man kan ikke sige sundhed uden at sige Christian Bitz. Den 39-årige ernæringsekspert har en karriere i medvind, og hjemmefronten strutter af kærlighed.

Privat deler sundhedsguruen sit liv sammen med indretningsarkitekten Lisette Bernhoft, og tilsammen har de fire piger i alderen otte, ni, 11 og 12 år, som har taget familiesammenføringen i stiv arm.

Og om et par uger flytter hele familien i et nyt og større hus i Taarbæk, så der er plads til deres fire sammenbragte børn.

– Det er rigtig dejligt at se, at hele den her sammenbragte familie fungerer skidegodt, og det er jeg meget taknemlig for, siger Christian Bitz.

Han understreger også , at de har rigeligt at se til med fire piger i huset, og dermed ikke ønsker flere børn.

– Lisette og jeg skal ikke have en til. På trods af at mange synes, det ville være en god idé, og det ville blive et meget kønt barn, så er det et pænt nej. Det er vi fuldstændig enige om. Vi har præcis, hvad vi gerne vil have, siger Christian Bitz til SE og HØR.

Læs hele det store interview med Christian Bitz i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. Og se ham på tirsdag kl. 21 i Kanal 4-programmet ”Nærkontakt”.

Sponsoreret indhold