Nyheder22. juli 2008

Christian Bale: Anholdt

Batman-stjernen er mistænkt for at overfalde sin mor og søster
Christian Bale så noget betuttet ud til premieren på Batman, men samme morgen havde hans mor og søster meldt ham til politiet for vold
Christian Bale så noget betuttet ud til premieren på Batman, men samme morgen havde hans mor og søster meldt ham til politiet for vold
 Foto: All Over

34-årige Christian Bale, der tidligere i dag - efter aftale - mødte op på en politistation i Hampshire i England til afhøring om beskyldningerne om vold mod sin mor og søster, er nu blevet arresteret.

Samme dag som den nye Batman film havde premiere i London, gik Christian Bales 61-årige mor Jenny og 40-årige søster Sharon på politistationen og anklagede skuespilleren for et voldeligt overfald.

Episoden skulle have fundet sted søndag aften på London's Dorchester Hotel, men politiet valgte at lade hovedrolle indehaveren deltage i festlighederne mandag aften, og ventede med at afhøre ham til dagen efter.

- Det var en meget svær situation, men det havde været forkert at ødelægge premieren på grund af en anklage, som vi endnu ikke ved, er sand, sagde det engelske politi tidligere i dag.

Efter afhøringen, ser sagen dog noget anderledes ud. Politiet har i hvert fald valgt at beholde den 34-årige skuespiller.

seoghør.dk følger sagen…

Sponsoreret indhold