Nyheder10. oktober 2015

VMD: Chris Christoffersen har danset sin sidste dans

Basketball-spilleren er ude af "Vild med dans"

Latinaften i "Vild med dans"

Årets højeste deltager, Chris Christoffersen er rude af “Vild med dans” efter omdans mod Karen Mukupa og Michael Olesen.

Her til aften var der latinnight i ”Vild med dans”.

Basketball-spilleren Chris Christoffersen og partner Luise Crone Dons startede dansefesten med en samba. Dommerne savnede mere gang i hofterne hos den høje sportsmand, og derfor blev det ”kun” til ni point fra Laxholm, Bendixen, Werner og Hübbe.

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard var de første på gulvet i en rumba. Især Jens Werner var blæst bagud af parrets dans. Anne Laxolm derimod var slet ikke enig. Werner gav fem point – to flere end de tre øvrige dommere.

Badet i blåt lys svingede Sharin Foo og Frederik Nonnemann sig til 16 point i en samba. – En af jeres bedste danse til dato, mente Jens Werner, der generelt var lidt mere gavmild med pointene end de øvrige dommere.

Sanger Karen Mukupa fortalte i præsentationsvideoen før sin rumba, at hun havde svært ved at finde sin indre skuespillerinde frem. – Romantisk og ganske sexet, sagde Britt Bendixen. 17 point fra dommerne.

I løbet af ugen var Søs Egelind fuld af energi i træningslokalet. Partner Mads Vad var efter eget udsagn ved at besvime mellem dommernes kommentarer. Sambaen blev belønnet med 20 point.

John ”Faxe” Jensen skulle lære at tælle til fire for at følge rumbaens rytme. Ifølge dommerne gjorde han det til 21 point.

Afslutningen på Ena Spottag og Thomas Evers Poulsens samba var noget utraditionel. Ena løftede Thomas og karaktererne blev løftet op til 18 point.

Cirkusprinsen Patrick Berdino havde et altoverskyggende udfordring i løbet af træningsugen: at udstråle rumbaens alvorlige følelser. Han og Jenna Bagge blev kaldt for et par af mælk og honning af Bendixen. 16 point fra dommerne

I sidste uge røg James Sampson og Mie Moltke i omdans. James havde glædet sig til aftenens samba, og han gav Hübbe de hofter, dommeren havde ventet på hele udsendesen. Det udløste årets hidtil højeste karakterer på 25 point – blandt andet årets første syvtal.

Sponsoreret indhold