Nyheder15. september 2009

Chris Brown: Tag mig tilbage, Rihanna

Sangeren har valgt at bruge internettet til at bønfalde ekskæresten om en genforening
Et bedende ansigt er næppe nok til at vinde Rihanna tilbage
Et bedende ansigt er næppe nok til at vinde Rihanna tilbage
 Foto: All Over

Efter det dramatiske brud mellem Chris Brown og Rihanna tilbage i februar, hvor den unge sanger tæskede sin smukke kæreste inden Grammy-uddelingen, har der ikke været stille omkring det celebre par.

Retssager, offentlige undskyldninger og annullerede tilhold har oversvømmet medierne, og det samme har utallige rygter om en genforening - og nu kan ingen være i tvivl om, at i hvert fald Chris Brown ønsker sig sådan én.

- Mit hjerte er ukomplet. Den del, der stadig er der, er min kærlighed for mine fans, karriere, venner, familie… Gud. Men jeg mangler nogen eller noget, var Browns deprimerende update på sin Twitter-profil.

For at understrege, hvem denne nogen kunne være, havde sangeren også sørget for et link til en You Tube-video af sin nye single "Changed Man". Videoen viser en masse fotografier fra de 18 måneder Chris Brown og Rihanna var sammen, hvor parret kysser, krammer, smiler og hvisker kærlige ting til hinanden.

Chris Brown har tidligere udtalt, at han ville have meget svært ved at kapere, at se Rihanna finde kærligheden med en ny mand.

Sponsoreret indhold