Nyheder26. august 2009

Chris Brown: Dømt

Detaljerne fra det grusomme overfald på Rihanna er blevet offentliggjort oven på domsafsigelsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/chris-brown-doemt2-jpg.jpg
 Foto: MEGA

20-årige Chris Brown er blevet idømt 1400 timers samfundstjeneste og må under ingen omstændigheder nærme sig sin ekskæreste Rihanna de næste 5 år. Det indebærer også, at han ikke må ringe eller sende hende en mail. Samtidig skal han gå i terapi i minimum 1 år og betale en bøde på 5000 dollars.

Sangeren overfaldt i februar sin kønne kæreste, mens de kørte bil. Retspapirerne viser, at overfaldet var meget voldsommere end først antaget.

Overfaldet

Flere gange har han slået hende, bidt hende, forsøgt at kvæle hende og forsøgt at tvinge hende ud af bilen. Hendes mund fyldtes med blod efter de gentagne slag, og da hun fortalte ham, at hun havde fået sin assistent til at ringe til politiet, truede han med at tæve hende til døde.

21-årige Rihanna var ved at miste bevidstheden, da politiet dukkede op, for Chris bar en stor ring på den hånd, som han slog hende med i ansigtet.

Flere voldsepisoder

Under retssagen er det også kommet frem, at han tidligere har skubbet hende mod en væg, fordi hun gav ham en lussing, og under et skænderi har han smadret vinduerne i deres bil.

Dommeren gjorde det klart for den unge voldsmand, at hvis han bryder betingelserne for sin løsladelse, så ryger han i fængsel.

Dommeren har dog taget hensyn til, at stjernernes veje måske krydses i forbindelse med prisuddelinger og lignende. Derfor må han gerne være til samme arrangementer som hun, men skal holde sig mindst 9 meter fra sanglærken.

Sponsoreret indhold