Nyheder 23. juni

Chokerende billeder: Her springer træneren i vandet og redder besvimet svømmer

Den amerikanske synkronsvømmer, Anita Alvarez, besvimede, mens hun befandt sig i vandet under mesterskabet i Budapest. Mens livreddere tilsyneladende stod paralyserede tilbage, sprang hendes træner, Andrea Fuentes i bassinet efter hende
Den 25-årige VM-finalist besvimede under finale i solodisciplinen. Hun var derfor alene på vej mod bunden, da hendes træner sprang i vandet efter hende

Den 25-årige VM-finalist besvimede under finale i solodisciplinen. Hun var derfor alene på vej mod bunden, da hendes træner sprang i vandet efter hende

Foto: Ritzau Scanpix

Dramatiske scener udspillede sig onsdag i et svømmebassin i den ungarske hovedstad, Budapest, hvor finalen i verdensmesterskabet i synkronsvømning for kvinder fandt sted.

Midt i konkurrencen besvimede den 25-årige amerikanske svømmestjerne Anita Alvarez, som langsomt sank mod bunden. Denne rystende pludselige besvimelse fik Alvarez’ træner, Andrea Fuentes, til i en fart at springe i vandet efter hende.

 

Efter at have bjærget hende op ad vandet, fik hun assistance af en unavngiven mand, mens livredderne ifølge Daily Mail blot så på.

Svømmeren kom hurtigt til bevidsthed efter at være blevet hevet op på bassinkanten, hvorefter hun modtog førstehjælp.

Ifølge flere medier, er hun allerede i bedring.

Artiklen fortsætter under billederne... 

 

Anita var pludselig ikke ved bevidsthed, og hendes træner måtte i vandet efter hende - endda for anden gang under en svømmekonkurrence

Foto: Ritzau Scanpix

Træneren Andrea Fuentes måtte tænke hurtigt, for at få sin svømmestjerne op til overfladen i en rasende fart 

Foto: Ritzau Scanpix

Ikke første gang

Utroligt nok er det anden gang, Anita Alvarez besvimer midt i en svømmekonkurrence. Sidste gang – under en olympisk kvalifikation i Barcelona, var det også træneren, der kom hende til undsætning.

– Det var en stor forskrækkelse. Jeg var nødt til at hoppe i efter hende, for redderne gjorde det ikke, fortalte træner Andrea Fuentes dengang.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anita Alvarez fik livreddende førstehjælp, da hun kom op til kanten af bassinet

Foto: Ritzau Scanpix

 

Resten af det amerikanske hold stod chokerede tilbage på publikumsrækkerne, mens deres kollega måtte reddes op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Instagram udtaler Fuentes, at Anitas lægetjek er gået godt, og at hun efter at have hvilet sig torsdag, sammen med sit hold tage stilling til, om hun kan svømme holdfinaler eller ej.

– Anita er okay. Lægernes tjekkede alle de vitale ting, og puls, hjerterytme, ilt, sukkerniveauer, blodtryk og så videre er normale, skriver hun.

 

Sponsoreret indhold