Nyheder10. november 2016

Chili Klaus måtte trøste betjent, da hans egen mor døde

Chili Klaus' mor døde i et trafikuheld 62 år gammel. Det var en helt ny betjent, der skulle overbringe nyheden, og det var mere, end politibetjenten kunne bære.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chili_klaus_2.jpg
 Foto: All Over Press

Chili Klaus, der bærer det borgelige navn Claus Pilgaard, mistede sine forældre med få års mellemrum.

De blev begge ikke meget mere end 60 år. Faderen døde af en blodprop, mens moderens død mere kom som et chok, da hun mistede livet i et færdelsuheld.

Nyheden blev overbragt til Claus af en yderst grøn betjent.

- Jeg sad i min stue, og så bankede det på døren, og ude foran stod der to betjente. En var sådan voksen. Den anden var spritny, det virkede som om, det var hans første tur. Jeg forstod faktisk ikke, hvad der blev sagt. Så sagde den voksne betjent "skal vi ikke lige sætte os ind?". Den unge betjent kunne simpelthen ikke være i det. Jeg fik sådan en følelse af, at jeg ligesom måtte være den, der måtte sige "jamen, vi skal nok finde ud af det...", fortæller Chili Klaus i et interview i Femina.

I interviewet med Femina kommer Chili Klaus også ind på, hvor hans interesse for stærke ting kommer fra.

Claus' far var mejerist, og chili-elskeren peger på, at hans forkærlighed for stærke ting nok kan findes der. Faderen var nemlig så glad for at udvikle og spise kraftige oste, at han fik sit eget køleskab til dem, gemt godt væk ude i garagen.

Den unge Claus elskede at lokke venner med hen foran køleskabet, og så åbne det og se deres reaktion, da de lugtede de skarpe gasser for første gang.

Det er en lidt vildere reaktion, der bliver fremkaldt af Chili-mesteren, når han lokker "almindelige" mennesker til at spise nogle af verdens stærkeste chilifrugter.

Flere af hans videoer er gået viralt, og foretagenet har betydet, at Claus nu mere eller mindre kan leve af at udvikle produkter med chili, at lave mad med chili og naturligvis at spise chili.

Claus spiser for øvrigt chili på næsten al sin mad.

Sponsoreret indhold