Chili Klaus: Derfor aflyste jeg med Gustav

Foto: Screenshot fra en Chili Klaus-video

Foto: Screenshot fra en Chili Klaus-video

screendumpGustav Salinas har brokket sig på facebook over, at Chili Klaus alligevel ikke ville spise sine berømte chilier med ham.

Gustav: Blev droppet af Chili Klaus

Reality-stjernen siger, at det er fordi han netop er reality-stjerne at manden med det stærke frugter pludselig fik kolde fødder, men det afviser Chili Klaus.

- Først - jeg har selvfølgelig ingen problemer med realitystjerner, ellers ville jeg jo ikke have kontaktet Gustav, forsikrer facebook-fænomenet til seoghør.dk, og giver sin version af, hvorfor deres planlagte aftale blev droppet.

- Grunden til at jeg aflyste chilismagningen var, at Gustav offentliggjorde chilismagningen på sit facebooksite inden den var optaget. Det ødelagde hele overraskelsen ved at have ham med, hvilket jeg syntes var superærgerligt.

Chili Klaus: Får Allan Simonsen til at græde

Gustav har blandt andet skrevet på sin facebook-profil "Jeg tror alt det chili er steget ham til hovedet!", men det afviser Chili Klaus med et glimt i øjet.

- Chilien er bestemt ikke steget mig til hovedet, det er mere maven der gør nas.

Chili Klaus er kendt for at spise ualmindelig stærke chilier og vise seancen på sin facebook-profil.

Hans chili-karriere er gået amok siden i sommer og han har spist de stærke sager med et hav af kendte.

Det er bl.a. lykkeds ham at få Bubber til at brække sig for rullende kamera, mens "Go' Aften Danmark"-værten Mikkel Kryger besvimede efter mødet med Klaus og hans chilier.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close