Nyheder12. oktober 2008

Charlotte Munksgaard: Altid dullen

Den 50-årige skuespiller fra successerien ”Sommer” hader facader, men gemmer sig selv lidt bag rollen som den sjove
I "Sommer" spiller Charlotte Munksgaard Adam Sommers nye sekretær Bibi, som gør sit ypperste for at blive medlem af familien Sommer
I "Sommer" spiller Charlotte Munksgaard Adam Sommers nye sekretær Bibi, som gør sit ypperste for at blive medlem af familien Sommer
 Foto: Thomas Laursen

Charlotte Munkgaards veldrejede skikkelse fordelt på 178 centimeter, har ofte landet hende roller som forførende duller.

- Jeg havde en periode, hvor jeg altid skulle spille den lidt naive, platinerede bimbo. Så sprang jeg rundt på scenen og lignede Gitte Stallone. Men jeg blev jo 50 i sommer.

Det afholder dog ikke den i øvrigt mørkhårede skuespiller fra at posere splitternøgen på plakaten til forestillingen "Sauna", der har premiere på det københavnske Teater Faar302 den 21. oktober.

Men lige nu kan hun opleves i rollen som den lidt grænseoverskridende sekretær Bibi i den nye sæson af DR1-serien "Sommer".

- Jeg spiller den der meget handlingsorienterede og hypereffektive kvinde. Men hun mangler totalt situationsfornemmelse. Det er en sjov figur.

Charlottes facade

Privat er Charlotte nærmest stik modsat sin "Sommer"-rolle. Hun er slet ikke typen, som møver sig frem og er kontant. Tværtimod.

- Jeg elsker langsomheden. At være i nuet og mærke tom-heden.

- Jeg kan heller ikke finde ud af at køre den der facade, som er så meget oppe i tiden, siger hun.

- Selv om det med altid at være hende den sjove måske også kan være en slags facade, funderer hun over sig selv.

Sponsoreret indhold