Charlotte Fich: Nu som sanger

Charlotte Fich måtte genoverveje sit liv, da hun fyldte 50.

Charlotte Fich måtte genoverveje sit liv, da hun fyldte 50.

Foto: All OverCharlotte Fich er nok bedst kendt for sin rolle som Ingrid Dahl i TV-serien "Rejseholde"t.

Siden har hun været med i et hav af forskellige film, men det stoppede ikke skuespillerinden i at måtte genoverveje sit liv og sin karriere, da hun fyldte 50 år.

- Da overvejede jeg virkelig seriøst, om det var nu, jeg skulle sadle om. Skulle jeg blive coach eller ejendomsmægler. Jeg tog turen rundt, som jeg har gjort mange gange tidligere i mit liv. Hvad skulle jeg? Hvad ville jeg? Var det virkelig skuespiller, jeg skulle fortsætte med at være, fortæller hun i et stort interview i SØNDAG.

Husker du: Ingrid fra "Rejseholdet"

Kvinderoller var der nemlig ikke mange af, så i et halvt år stod Charlotte Fich uden arbejde, og blev mere og mere nervøs for fremtiden.

Derfor skulle der sadles helt om, så hun igen kunne få julelyset tilbage i øjnene - lige meget hvor mange der så måtte være i det.

- Og så tog jeg på en uges sangskriverkursus. Jeg tænkte, at nu vil jeg spille på min guitar. Jeg har altid elsket at spille og har haft guitar altid. Musik har altid fyldt meget. Jeg har hele tiden haft musikken liggende som en grundtone af glæde og lidenskab og som noget, jeg har haft lyst til, men ikke fik gjort så meget ved, siger hun.

Nu har Charlotte Fich fire sange liggende ude på ITunes, men hvad det helt konkret skal føre til, ved hun ikke.

Husker du: Gaby fra "Rejseholdet"

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close