Charlotte Fich: Det her er forfærdeligt ved svenskerne

- Jeg er spændt på at se, hvordan det er blevet, sagde Charlotte Fich til SE og HØR i forbindelse med gallapremieren på \

- Jeg er spændt på at se, hvordan det er blevet, sagde Charlotte Fich til SE og HØR i forbindelse med gallapremieren på "Black Widows"

Foto: Mikael Rieck

Selvom vi bor tæt på hinanden, er der stor forskel på hvordan danskere, svenskere, nordmænd og finere omgås andre. Det oplevede skuespillerinden Charlotte Fich, da hun optog TV3-dramaserien ”Black Widows” sammen med en masse andre skandinaver.

- Det er sjovt at gå og lytte og finde ud af hvad forskellene er. Også holdningsmæssigt. Umiddelbart virker finnerne meget grove og stærke, men det er de slet ikke. Danskerne siger ”Flyt dig, her sidder jeg.” Svenskerne siger: ”Åhh, har du lyst til at sidde her?” Og så rejser de sig fra stolen. Det er forfærdeligt, griner Charlotte Fich til SE og HØR.

”Black Widows” handler om tre veninder fra Danmark, Sverige og Norge, der sprænger deres mænd i luften. Den danske hovedrolle spilles af Beate Bille, den svenske af Cecilia Forss og den norske hovedperson spilles af Synnøve Macody Lund. Det store nordiske filmhold var en stor oplevelse for Charlotte Fich

- Jeg kendte dem slet ikke, så jeg havde ingen forbehold eller forventninger. Det er altid skønt. Og så er det rart at få lov til at komme lidt ud af landet. Vi optog i Finland, men fattede ikke en brik af sproget. Det var sjovt at være en del af, siger hun.

Du kan læse et længere interview med Charlotte Fich, hvor hun blandt andet fortæller om sit forhold til sex i den seneste udgave af SE og HØR. 

”Black Widows” sendes hver torsdag kl. 21 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close