Nyheder17. september 2011

Charlotte Bircow har mistet alt sit hår

Fitness-dronningen nægter at gå med paryk selvom hun er så godt som skaldet efter hun har fået kemo
https://imgix.seoghoer.dk/media/2e25ddaede00456b9151cee153fa532b.jpg
 Foto: All Over

Kort før sommeren fortalte Charlotte Bircow, at hun havde fået konstateret brystkræft efter hun havde fundet en knude i sit ene bryst.

Knuden blev fjernet, og henover sommeren har sundhedsguruen gået til kemobehandlinger. En kendt bivirkning ved kemo er, at man taber alt sit hår. Charlotte Bircow prøver dog at tage det med et smil.

Læs også: Charlotte Bircow ramt af brystkræft
- Jeg har tabt alt håret -også øjenvipperne, men hold da op, hvor går det hurtigt at få gjort sig i stand om morgenen. Der er ikke noget, der hedder en dårlig hårdag. Og der er
ingen føntørrer, intet krøllejern og ingen hårshampoo. Det kan altså godt være en fordel, griner Charlotte Bircow til Billed Bladet.

Fremfor at skjule sin sygdom bag en paryk har Charlotte Bircow valgt at nøjes med et tørklæde.

- Jeg har slet ikke brugt paryk, men har gået med tørklæde. Det har slet ikke været noget problem. Altså når man ved, det kommer ud igen, skal man bare ikke klage, lyder det fra fitness-dronningen.

Læs også: Charlotte Bircow: Sådan klarer jeg kemoen Under sit sygdomsforløb har hun ikke droslet ned. Tværtimod. Charlotte Bircow har både trænet, undervist og hold foredrag.

49-årige Charlotte Bircow mangler kun en kemobehandling og den skal hun have allerede i næste uge.

Sponsoreret indhold