Nyheder6. maj 2018

Cecilie Haugaard: Sådan får Christopher og jeg det til at fungere

Når den ene er succesfuld model, og den anden er en af Danmarks hotteste sangere, så skal der planlægning til, hvis man vil se hinanden. Det må Cecilie Haugaard og Christopher sande
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0410.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Både Christopher og Cecilie Haugaard har travlt med hver deres karriere.

Han som en af Danmarks hotteste sangere, og hun som en eftertragtet model.

Så hvordan får de egentlig tid til at se hinanden? Det fortalte Cecilie Haugaard, da SE og HØR mødte hende til Elle Style Awards i torsdags.

- Hvis jeg er hjemme, så tager jeg med ham. Vi får det til at fungere ved, at vi bare tager med hinanden. Når han har lidt fri, så kan han tage med mig på skydning. Og når jeg har lidt fri, så kan jeg tage med ham på radiotour eller koncerter, fortæller Cecilie og tilføjer:

- Det er bare, hvad man gør det til.

Vi fik også en snak med Cecilie om, hvad hun synes om Christophers nye musik.

- Det er dejligt. Jeg synes, han har udviklet sig. Han er blevet ældre. Og jeg elsker balladerne, jeg er sådan en rigtig tøs-tøs. Jeg kan godt lide, når jeg kan mærke ham. Og han er blevet meget mere ærlig i sin musik, så jeg er stolt, fortalte Cecilie på den røde løber ved Elle Style Awards.

Du kan se hele interviewet med Cecilie Haugaard i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Christopher og Cecilie har været kærester siden 2014, hvor SE og HØR som de første kunne afslører, at Cecilie popkrøltoppens nye kæreste.

Siden er deres forhold kun gået en vej, og det er opad.

Parret købte sidste år en ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i.

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina.

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid.

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Du kan se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold