Cecilie Frøkjær: Se eks'ens fede hus

Villaen har været forsøgt solgt én gang. Nu prøver den politiske kommentator og eksfruen igen.

Villaen har været forsøgt solgt én gang. Nu prøver den politiske kommentator og eksfruen igen.

Foto: All OverCecilie Frøkjærs tidligere flamme Peter Mogensen har endnu engang sat huset i Gentofte nord for København til salg. Det skriver Boliga Kendte.

Selv om han boede på en eftertragtet adresse i et pragteksemplar af en villa, er det altså ikke lykkedes den politiske kommentator og direktør for tænketanken Kraka, Peter Mogensen og ekskonen Louise Mogensen at sælge deres fælles hjem.

Caroline Fleming: Alle vil se hendes hus

I oktober 2011 pillede det tidligere par deres 195 kvadratmeter store villa af salgslisten hos ejendomsmæglerkæden LokalBolig, men nu er huset kommet på markedet igen, og Peter Mogensen og hans ekskone har i samme ombæring valgt at barbere en halv million kroner af prisen.

Da huset første gang kom på markedet i efteråret 2010 lød prisen på 10 millioner kroner, så samlet set er boligen faldet 1,5 millioner kroner i pris og kan nu erhverves for 8,5 millioner kroner.

Harald og Rudi: Sælger deres kæmpe hus

For pengene får man ifølge mægleren blandt andet en enestående udsigt til Ermelunden, en god planløsning, en velanlagt have med flere solterrasser og en kælder på 88 kvadratmeter.

Peter Mogensen og Louise Mogensen købte huset i 2002 for 3,7 millioner kroner.

Se luksus-villaen her. Husk at klikke dig videre til mægleren for at se fotos af huset.

Maiken Wexøe: Se hendes dyre lejlighed


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close