Nyheder6. januar 2010

Cecilie Frøkjær: Jeg er ikke særlig fed

Studieværten er blevet klogere på livet og sig selv efter tiltrængt orlov
Af af
Cecilie har lært lektien
Cecilie har lært lektien
 Foto: All Over

Hun har hele sit liv været vant til at gøre alle glade og tilfredse eller i hvert fald forsøge på det. Under sin orlov fra TV2 gik det nemlig op for hende, at uanset hvor meget man prøver, så hverken kan eller skal man halse så meget efter det, at man selv bukker under med stress.

Erkendelsen af at noget var galt, fik den 41-årige studievært, da hun pludselig fik det skidt midt under en "Go'morgen Danmark"-udsendelse, skriver fri.dk.

Ved at besvime

Hun var bange for at besvime. Hjertet hamrede af sted, og koldsveden sprang frem.

Hun betroede sig til Morten Resen, som opfodrede hende til at tage det alvorligt. Kort efter holdt hun op som vært.

Alenemor

- Mit liv var i årenes løb blevet bygget op omkring de timer, vi sendte hver dag. Hvis en af dominobrikkerne væltede forkert om morgenen, havde det konsekvens resten af dagen. Det hang ikke sammen til sidst. Jeg blev skilt i 2008, og der er stor forskel på at være en eller to, når man har to børn på fem og otte, fortæller hun i interviewet.

I første omgang holdt Cecilie ferie med sine børn. Så arrangerede hun alt mulig socialt med sine venner. Hun havde svært ved at finde ro og bare lave ingenting.

Lært lektien

- Jeg var stadig oppe i gear og troede, at det gjaldt om at komme frem over isen. Kunne jeg overhovedet holde fri, siger Cecilie.

Det kunne hun. Meditation og åndedrætstræning satte hende på sporet, og i dag har hun lært lektien.

- Det er o.k. at lade tingene være, som de er. Jeg behøver ikke at skulle forholde mig til alle og alting, siger hun til fri.dk

Sponsoreret indhold