Cecilie Frøkjær: Fortsætter som morgenvært

Da SE og HØR tidligere på dagen kunne afsløre, at Nordisk Film fra årsskiftet skal producere "Go' Morgen Danmark" for TV2, så det et øjeblik sort ud for Cecilie Frøkjær og de andre værter på morgenprogrammet.

Men nu har Cecilie Frøkjær og kollegaen Morten Resen fået en aftale med Nordisk Film om, at de to populære værter fortsætter med at lave morgentv for det konkurrende selskab.

- TV 2 glæder sig til fra nytår at præsentere fornyede udgaver af "Go' morgen Danmark' og 'Go' aften Danmark', der fortsat skal sendes fra røret på Københavns Hovedbanegård, skriver stationen i dag i en pressemeddelelse.

Cecile Frøkjær har ellers tidligere udtalt, at hun ville sætte sit job ind på, at Skandinavisk Filmkompagni skulle løbe med kontrakten på at lave morgentv for TV2. Den populære morgenvært er medejer af Skandinavisk Filmkompagni, og derfor var det ikke umiddelbart oplagt, at hun skulle lave en kontrakt med Nordisk Film.

- Vi forhandler i øjeblikket med alle værter på 'Go' morgen Danmark' om, hvad de skal lave for TV 2 fremover. Ingen værter er fyret, og det er allerede aftalt, at Cecilie Frøkjær og Morten Resen fortsætter som værter på 'Go' morgen Danmark', siger programdirektør Palle Strøm.

Om de to andre værter, Ole Stephensen og Line Baun Danielsen, også fortsætter, vides endnu ikke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close