Nyheder25. juni 2008

Cecilie Frøkjær: Forlader Skandinavisk Filmkompagni

TV2 har fået en ny stjerne i hus. Morgenværten har sagt ja til en fastansættelse på TV-stationen og afvikler sit medejerskab på produktionsselskabet, hvor hun har været ansat i 12 år
TV2s scoop
TV2s scoop
 Foto: Peter Grosen

Efter et par særdeles hektiske dage har Cecilie Frøkjær nu taget beslutningen om at skifte arbejdsplads efter 12 år i Skandinavisk Filmkompagni og lade sig fastansætte på TV2.

TV2 er begejstret for at have fået den ultrapopulære studievært med på holdet, og har med hendes ja sikret sig seernes darling på morgenfladen.

Cecilie selv er mere end glad for at kunne fortsætte som Go' Morgen-vært - men er ked af at skulle sige farvel til arbejdspladsen og vennerne gennem 12 år.

- Jeg satte mig ned med mine chefer (på Skandinavisk Filmkompagni) og talte situationen igennem. Vi blev enige om, at hvis jeg skulle fortsætte som morgenvært, så var det nok bedst, at jeg blev ansat på TV2, siger Cecilie Frøkjær.

- Det er vemodigt at sige farvel, men jeg er glad for den måde, det er sket på.
Alle synes det er den rigtige og bedste løsning, at jeg skifter over til TV2, og jeg vil gerne være superloyal overfor min arbejdsplads - og at være ansat det ene sted og arbejde det andet, det var måske illoyalt, konstaterer hun.

Det nye "Go' Morgen Danmark" kan hun endnu ikke sige meget om, men det er meget tæt på det koncept, som hun og Morten Resen havde forestillet sig i det forslag, de selv sendte ind i konkurrencen.

- Vi havde selvfølgelig stor interesse i at kigge det ordenligt igennem for at se, om vi kunne se os selv i det, og det lignede meget det, vi selv havde afleveret, siger Cecilie og afslører, at morgenfladen stadigvæk kommer til at udspille sig på Hovedbanegarden.

Jobskiftet til TV-stationen bliver nok ikke svær for Frøkjær, og navneleg og flødeboller bliver nok ikke nødvendig for at få nye venner.

- Jeg kender jo de fleste, og jeg har også før lavet nytårsshow og dækket kongehuset, så jeg kender en del kollegaer og træder ikke ind i et helt nyt univers

Sponsoreret indhold