Nyheder14. januar 2010

Cecilie Frøkjær: Drama midt i talkshowet

TV2 blev nødt til at klippe kendt kvinde ud af ”Den nøgne sandhed”
Cecilies nye talkshow går ikke stille af
Cecilies nye talkshow går ikke stille af
 Foto: All Over

Fredag aften kunne seerne se Cecilie Frøkjær i hendes nye talkshow. Her havde hun besøg af sit faste panel bestående af Kim Bodnia, Anders Breinholt og Peter Mogensen samt af Susan K, som var programmets bud på ugens mest omtalte kvinde.

Hvad seerne ikke kunne se, var, at også rappenskralden Karen Thisted var inviteret i studiet.

Cecilie havde bedt Karen, som i øvrigt er hendes veninde, om at komme og diskutere sine meget markante meninger om Muhamed-tegneren Kurt Westergaard med panelet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/karen-thisted-inde-jpg.jpgSå langt så godt. Men næppe havde Thisted sat sig i den varme stol, før meningsudvekslingerne angiveligt blev meget skingre, og da Peter Mogensen sagde til Karen om hun havde tænkt på, at hendes meninger nogle gange kan blive overfortolket, fordi du har den stemme, du har, så blev det for meget for hende, skriver Billed Bladet.

Stemningen i studiet blev simpelthen så tarvelig og diskussionen så lang, at TV2 efterfølgende valgte at klippe Karen Thisted helt ud af programmet.

Både Frøkjær og TV2 prøver at nedtone dramaet og fravælgelsen af Karen Thisted med en undskyldning om, at der simpelthen ikke var plads i programmet.

Tilbage står en Karen Thisted, som ifølge Billed Bladet er sur og irriteret over at have brugt en aften på at være med i programmet og en Peter Mogensen, som ikke fatter en brik af det hele.

Læs hele den absurde historie i Billed Bladet i denne uge

Sponsoreret indhold